2-onder-1-kapwoning in Hoorn

Ben jij op zoek naar een 2-onder-1-kapwoning in Hoorn? Het vinden van een woning die aan jouw woonwensen voldoet valt niet altijd mee. Bij Boekweit Olie hebben we al meer dan 40 jaar ervaring en gaan we graag samen met jou op zoek!

Bekijk het woningaanbodComfortabel wonen

Wil je ruim wonen en heb je graag ruimte om je heen?
Dan is een 2-onder-1-kapwoning een fijne woning.
De gemiddelde twee-onder-een-kapwoning is 142 m2, beschikt over
3 slaapkamers en heeft een garage.

2-onder-1-kapwoningen in Hoorn

De eerste 2-onder-1-kapwoningen in Hoorn zijn jaren geleden gebouwd. Gezellig wonen in de binnenstad of toch liever de rust zoeken in één van de andere woonwijken. Graag helpen we je met het vinden van jouw droomhuis in een wijk waar jij je écht thuis voelt.

Wie zoekt, zal vinden

De perfecte 2-onder-1-kapwoning

Ben je op zoek naar een 2-onder-1-kapwoning in Hoorn, Blokker, Zwaag of een andere plaats in de regio en/of wil je graag geadviseerd en begeleid worden bij de aankoop? Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.
Rustig wonen in Blokker

Ben jij op zoek naar een 2-onder-1-kapwoning in een rustige omgeving?

Het nabijgelegen dorp Blokker bevindt zich op circa 15 minuten fietsen van de karakteristieke en authentieke Hoornse binnenstad. In het hart van het dorp vind je een klein winkelcentrum “De Beurs” met een supermarkt, slager, bakker en fietsenmaker.

 

Nieuwbouw in Zwaag

Liever een nieuwbouwwoning of recent gebouwd? Aan de noordoostkant van Hoorn ligt de woonwijk Bangert en Oosterpolder. In deze wijk vind je veel nieuwbouwwoningen. Het is hier gezellig wonen met het historische centrum van Hoorn op fietsafstand.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×