Diensten

Advies over nieuwbouw

Je wilt een huis geheel naar jouw eigen smaak? Met de nieuwste technieken qua isolatie en verwarming? Dan is een nieuwbouwhuis jouw droomhuis!

Wat komt er kijken bij nieuwbouw?

Er zijn waarschijnlijk veel vragen die in je opkomen voordat je een nieuwbouwhuis koopt. In welk gebied moet het liggen? Rondom Hoorn of elders in West-Friesland? Een 2-onder-1 kap in jaren 30 stijl? Of een woning voor 50-plus? Hoe weet je waar nieuwbouwprojecten komen? Hoe zit het met garantie? Hoe weet je wat er komt kijken bij nieuwbouw? Boekweit Olie helpt je hierbij.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op

7 tips bij het kopen van een nieuwbouwhuis

Hiervoor geven wij jou alvast 7 tips om je te helpen jouw nieuwbouwdroom te realiseren.

  1. Oriënteer je op het nieuwbouwaanbod via nieuwbouwregiohoorn.nlfunda.nl/nieuwbouw voor het actuele aanbod in West-Friesland.
  2. Let op de vraagprijs. Die is v.o.n. Dat betekent ,,vrij op naam”. Je hebt geen kosten van notaris en overdrachtsbelasting zoals bij het kopen van een bestaande woning.
  3. Een nieuwbouwhuis koop je met standaardvoorzieningen.
  4. Je krijgt een meerwerklijst, waarop je aangeeft welke voorzieningen je naast de standaardvoorzieningen wilt laten uitvoeren.
  5. Onderhandel met de projectontwikkelaar over de prijs van het meerwerk.
  6. Let op het minderwerk. Hierop kun je besparen door bepaalde standaard voorzieningen te schrappen. Je voert die bijvoorbeeld zelf uit.
  7. Neem iemand met verstand van bouwkundige zaken mee naar de oplevering.

Wil je persoonlijk advies over nieuwbouw?

Boekweit Olie Makelaars is al vanaf de jaren 70 betrokken bij nieuwbouwprojecten in Hoorn en omgeving. Wij stonden aan de wieg van de Grote Waal, de Risdam, de Kersenboogerd en de nieuwste wijk Bangert en Oosterpolder. Maar ook in Berkhout en Wognum waren we er vaak vanaf de eerste schetsen bij!

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×