Sinds 1972

Bedankt dat we al 50 jaar uw makelaar zijn!

Boekweit Olie bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden! Vier jij met ons mee?

WoonexpoBoekweit-Oliekrantstukboekweit olie door de jarennieuwbouwwijk feestNieuwbouw HoornBoekweit olie mijlpaalDick en Jules DeelderBoekweitolie kledendrachtboom planten hoornDick Olie golfPlattegrond Hoorn

Een begrip in Hoorn

We werken al 50 jaar in Hoorn en er is geen straat in Hoorn of aangrenzende dorpen waar wij nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben. Geen makelaar in de omgeving die ons mooie gebied zó goed kent. Dat maakt Boekweit Olie een begrip in Hoorn en altijd de juiste keuze voor het verkopen of aankopen van je huis!

Mijlpaal

In maart 1972 startte Dick Olie en Pieter Boekweit (toen nog samen met hun leermeester Jan Kloes) in Hoorn een makelaarskantoor. Ze begonnen kleinschalig op de Melkweg in de Grote Waal. Na verloop van tijd werd er verhuisd naar het Grote Oost, toen naar het Breed en sinds 2014 vind je ons team op de Veemarkt.

Hoorn was een groeikern. Toen nog maar 18.000 inwoners, inmiddels ruim 73.000! De grootste klus was de verkoop van 356 woningen in de Grote Waal. Hiervoor werden verkoopsessies gehouden in schouwburg. Met succes; geïnteresseerden lagen met slaapzak en al voor de deur!

Nu, 50 jaar later zijn wij een trots makelaarskantoor met een hecht team dat altijd voor elkaar en de klant klaarstaat.

De bezichtigingen

Met vijf mensen in de buitendienst en een slagvaardig ondersteunend team, staan wij zes dagen en een avond per week voor je klaar. Dat stelt ons in staat om je adequaat te informeren en zorgt ervoor dat wij goed bereikbaar zijn. Het inplannen van agenda’s wordt nooit gehinderd door vakanties of afwezigheid. Zo zal er altijd een makelaar voor je klaarstaan die je omweg kan helpen naar jouw droomhuis!

Kunst in de polder, het “Zenhuisje”

Om het gouden jubileum te vieren heeft kunstenaar Bart Somers speciaal voor Boekweit Olie een prachtig kunstwerk gemaakt. Het gaat om een “kunst-speelobject” van ruim 4 meter hoog en vijf centimeter dik cortenstaal dat is geplaatst nabij de Westerveer, tegenover het winkelcentrum. Somers noemt het een “fearless house”, een huis zonder vrees. Een Zenhuisje voor rust en kracht.

 

#Happybirthday

Boekweit Olie InstagramBoekweit Olie makelaarsBoekweit Olie binnendienstDick Olie InstagramBoekweit Olie 50 jaarBoekweit Instagram
Volg ons op Instagram
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×