Bangertse Tuin 0ong BLOKKER


Specificaties

Semi bungalow aan water/Bouwno. 14

BLOKKER

Koopsom: € 565.000,- v.o.n.
Soort woning:
bungalow
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Kamers:
4
Woonopp.:
135 m²

Omschrijving

Bouwno. 14
Semi-bungalow

Nog beschikbaar!!

Gelijkvloers en zorgeloos wonen, maar óók de ruimte hebben om (klein)kinderen een eigen plek te geven? Semi-bungalow bouwnummer 14 heeft het allemaal! Jij parkeert gemakkelijk voor de deur.

Dankzij de zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming is deze woning ook op het gebied van energie toekomstbestendig. Naast al deze praktische voordelen wil het oog natuurlijk ook wat; gelukkig maken de klassieke gevel met roodbruin steen en de grijze luiken deze woning tot een echte beauty!

Aan de hal op de begane grond vinden we de woonkamer en keuken. De U-vorm en hoge ramen geven deze leefruimte een open en gezellige sfeer. Aan de andere kant van de hal vinden we de badkamer (die inclusief is!), een berging en een prachtige slaapkamer. Wat deze slaapkamer leuk maakt zijn de openslaande deuren naar de tuin. Niet alleen praktisch, ook nog eens heel erg mooi!

Op de eerste verdieping vinden we twee extra ruimtes. Deze zijn zeer geschikt in te richten als tweede en derde slaapkamer. Gebruik jij deze ruimte liever voor jezelf? Wat dacht je van een hobbykamer met uitzicht op de tuin?

De Bangertse Tuin is een eigentijds, kleinschalig nieuwbouwplan in een historische omgeving. Het plan bestaat uitsluitend uit vrijstaande villa's, 2-onder-1 kapwoningen en semi bungalows in de vrije sector. Hier woon je straks aan een van de oudste wegen van het eeuwenoude fruitteeltgebied 'De Bangert', net ten noordoosten van het centrum van Hoorn.

De woningen in het kindvriendelijke Bangertse Tuin beschikken over een woonruimte van 135-174 m2 en hebben allen een royale tuin op het oosten of zuid-westen. Een deel van de tuinen is ook nog gelegen aan het water. Waar kies jij voor? In de nieuwe wijk wordt extra aandacht besteed aan groen en zal op steenworp afstand van de woningen een nieuw park worden aangelegd. Ideaal om voor de kinderen te spelen, te picknicken in de zomer of een klein ommetje te maken in de pauze tijdens het thuiswerken.

Duurzaamheid
De woningen zijn bijna energieneutraal en hebben het zogenaamde BENG 2=0 label. Dit betekent dat de energierekening te verwaarlozen is. Dat is goed nieuws in tijden dat de kosten alleen maar stijgen! Daarnaast zijn de woningen gasloos en voorzien van een warmtepomp. Kortom; een woning voorbereid op de toekomst.

In verband met de organisatie start bouw wordt de woning met verplicht meerwerk uitgevoerd: EUR 43.200,- (niet in koop-/aanneemsom begrepen)

Kenmerken

Type:
Woonhuis
Soort woning:
bungalow
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar:
2024
Kamers:
4
Woonopp.:
135 m²
Perceelopp.:
324 m²
Ligging:
aan water, in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin, voortuin
Type berging:
inpandig
Status:
beschikbaar

Foto's

Locatie

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×