Bangertse Tuin 0ong BLOKKER


Specificaties

2-1 kapwoning langskap/Bouwno. 2

BLOKKER

Koopsom: € 577.500,- v.o.n.
Soort woning:
eengezinswoning
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Kamers:
4
Woonopp.:
140 m²

Omschrijving

Bouwno. 2
2-1 kapwoning
BESCHIKBAAR!!

In De Bangertse Tuin komen drie bijzondere 2 onder 1 kap duo's beschikbaar. De oranjerode bakstenen en grote raampartijen maken dat deze woningen direct in het oog springen. Bouwnummer 2 vormt samen met buur bouwnummer 1 een 2 onder 1 kap duo. Klinken de woorden groen, ruim en knus jou als muziek in de oren? Wie weet is bouwnummer 2 dan wel dé woning voor jou!

Niet alleen de prachtige tuin en groene omgeving zorgen voor een ruim gevoel, ook de open doorloop van woonkamer naar keuken dragen hieraan bij. De prachtige, hoge raampartijen laten veel licht binnen. In de keuken staan terwijl je één oog op de kids in de woonkamer houdt? Daar leent bouwnummer 2 zich perfect voor! Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer (die inclusief is!) te vinden. Tot slot beschikt de woning over een aan het huis grenzende berging én een zolderruimte die volledig naar wens kan worden ingevuld.

Mét oog op duurzaam leven
Bouwnummer 2 is voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een luchtwarmtepomp. Zo ben jij goed voorbereid op een aardgasvrije toekomst. Wil jij niet alleen groen dóén, maar ook groen voelen? Wonen in De Bangerste Tuin betekent wonen in een oude boomgaarde. Ben jij niet het type voor eindeloze nieuwbouwwijken? Dan zit je met bouwnummer 2 helemaal goed!

De Bangertse Tuin is een eigentijds, kleinschalig nieuwbouwplan in een historische omgeving. Het plan bestaat uitsluitend uit vrijstaande villa's, 2-onder-1 kapwoningen en semi bungalows in de vrije sector. Hier woon je straks aan een van de oudste wegen van het eeuwenoude fruitteeltgebied 'De Bangert', net ten noordoosten van het centrum van Hoorn.

De woningen in het kindvriendelijke Bangertse Tuin beschikken over een woonruimte van 135 _ 174 m2 en hebben allen een royale tuin op het oosten of zuid-westen. Een deel van de tuinen is ook nog gelegen aan het water. Waar kies jij voor? In de nieuwe wijk wordt extra aandacht besteed aan groen en zal op steenworp afstand van de woningen een nieuw park worden aangelegd. Ideaal om voor de kinderen te spelen, te picknicken in de zomer of een klein ommetje te maken in de pauze tijdens het thuiswerken.

Duurzaamheid
De woningen zijn bijna energieneutraal en hebben het zogenaamde BENG 2=0 label. Dit betekent dat de energierekening te verwaarlozen is. Dat is goed nieuws in tijden dat de kosten alleen maar stijgen! Daarnaast zijn de woningen gasloos en voorzien van een warmtepomp. Kortom; een woning voorbereid op de toekomst.

In verband met de organisatie start bouw is er verplicht meerwerk: EUR 28.270,- (niet in koop-/aanneemsom begrepen)

Kenmerken

Type:
Woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar:
2024
Kamers:
4
Woonopp.:
140 m²
Perceelopp.:
294 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
aangebouwd steen
Tuin:
achtertuin, voortuin
Status:
beschikbaar

Foto's

Locatie

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×