Bangertse Tuin 0ong BLOKKER


Specificaties

Semi bungalow/Bouwno. 3

BLOKKER

Koopsom: € 570.000,- v.o.n.
Soort woning:
bungalow
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Kamers:
4
Woonopp.:
135 m²

Omschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN

Bouwno. 3
Semi-bungalow

Bouwnummer 3 is een zogenaamde levensloopbestendige semi-bungalow, wat in essentie betekent dat jij hier gelijkvloers en dus _ onafhankelijk van leeftijd of fysieke toestand _ zorgeloos kunt wonen! De klassieke gevel met roodbruin steen en de grijze luiken geven bouwnummer 3 een bijzonder aanzien. Wil jij een levensbestendige woning die óók de ruimte biedt om familie en kleinkinderen te ontvangen? Bouwnummer 3 heeft het allemaal! Dankzij de zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming is deze woning bijna energieneutraal en dus ook op het gebied van energie toekomstbestendig!

Via de hal stappen we binnen in de leefruimte. Hier zijn de keuken _ met uitzicht op de tuin _ en woonkamer in een open U aan elkaar verbonden. De grote raampartijen zorgen het hele jaar door voor veel licht. Aan de andere kant van de hal bevinden zich de badkamer (die inclusief is!), de berging en een grote slaapkamer. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin! Op een zonnige dag koffie in bed drinken mét de deuren open? Yes!

Wanneer we de trap naar boven volgen komen we op de eerste verdieping terecht. Hier vinden we een tweede én derde slaapkamer. Ideaal wanneer jij zelf enkel de benedenverdieping gebruikt en jouw (klein)kinderen boven vertoeven. Ook de ruime tuin en het in de buurt liggende park zal hen goed bevallen!

De Bangertse Tuin is een eigentijds, kleinschalig nieuwbouwplan in een historische omgeving. Het plan bestaat uitsluitend uit vrijstaande villa's, 2-onder-1 kapwoningen en semi bungalows in de vrije sector. Hier woon je straks aan een van de oudste wegen van het eeuwenoude fruitteeltgebied 'De Bangert', net ten noordoosten van het centrum van Hoorn.

De woningen in het kindvriendelijke Bangertse Tuin beschikken over een woonruimte van 135 _ 174 m2 en hebben allen een royale tuin op het oosten of zuid-westen. Een deel van de tuinen is ook nog gelegen aan het water. Waar kies jij voor? In de nieuwe wijk wordt extra aandacht besteed aan groen en zal op steenworp afstand van de woningen een nieuw park worden aangelegd. Ideaal om voor de kinderen te spelen, te picknicken in de zomer of een klein ommetje te maken in de pauze tijdens het thuiswerken.

Duurzaamheid
De woningen zijn bijna energieneutraal en hebben het zogenaamde BENG 2=0 label. Dit betekent dat de energierekening te verwaarlozen is. Dat is goed nieuws in tijden dat de kosten alleen maar stijgen! Daarnaast zijn de woningen gasloos en voorzien van een warmtepomp. Kortom; een woning voorbereid op de toekomst.

De inschrijving is gesloten. Via de projectwebsite Bangertse Tuin kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen.

Kenmerken

Type:
Woonhuis
Soort woning:
bungalow
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar:
2024
Kamers:
4
Woonopp.:
135 m²
Perceelopp.:
294 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin, voortuin
Type berging:
inpandig
Status:
beschikbaar

Foto's

Locatie

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×