Bangertse Tuin 0ong BLOKKER


Specificaties

Semi bungalow aan water/Bouwno. 8

BLOKKER

Koopsom: € 567.500,- v.o.n.
Soort woning:
bungalow
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Kamers:
4
Woonopp.:
135 m²

Omschrijving

Bouwno. 8
Semi-bungalow

Bouwnummer 8 is een levensloopbestendige semi-bungalow waarin jij niet alleen geniet van het gelijkvloerse gemak. De groene omgeving, de ruime tuin die aan het water grenst én het parkeren op eigen terrein maken deze woning een fantastische plek, voor alle leeftijden!

Ook op het gebied van energie is bouwnummer 8 toekomst bestendig. Met de zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming ben jij met een woning die bijna energieneutraal is goed voorbereid!

Aan de linkerzijde van de hal grenzen de woonkamer en keuken, die in een open U vorm aan elkaar verbonden zijn. Dankzij de open verbinding en vele ramen oogt de leefruimte extra ruim en licht. Aan de andere zijde van de hal vinden we de badkamer (die inclusief is!) een berging en de grote slaapkamer. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin toe! Niet alleen praktisch, ook nog eens heel erg mooi!

Op zonnige dagen met familie in de tuin zitten of samen spelen in het park? De ligging van bouwnummer 8 is hiervoor perfect! De kleinkids? Die kunnen blijven slapen! Op de eerste verdieping bevinden zich namelijk nog een tweede en derde slaapkamer én een extra douche! Genoeg ruimte dus voor het hele gezin.

De Bangertse Tuin is een eigentijds, kleinschalig nieuwbouwplan in een historische omgeving. Het plan bestaat uitsluitend uit vrijstaande villa's, 2-onder-1 kapwoningen en semi bungalows in de vrije sector. Hier woon je straks aan een van de oudste wegen van het eeuwenoude fruitteeltgebied 'De Bangert', net ten noordoosten van het centrum van Hoorn.

De woningen in het kindvriendelijke Bangertse Tuin beschikken over een woonruimte van 135 _ 174 m2 en hebben allen een royale tuin op het oosten of zuid-westen. Een deel van de tuinen is ook nog gelegen aan het water. Waar kies jij voor? In de nieuwe wijk wordt extra aandacht besteed aan groen en zal op steenworp afstand van de woningen een nieuw park worden aangelegd. Ideaal om voor de kinderen te spelen, te picknicken in de zomer of een klein ommetje te maken in de pauze tijdens het thuiswerken.

Duurzaamheid
De woningen zijn bijna energieneutraal en hebben het zogenaamde BENG 2=0 label. Dit betekent dat de energierekening te verwaarlozen is. Dat is goed nieuws in tijden dat de kosten alleen maar stijgen! Daarnaast zijn de woningen gasloos en voorzien van een warmtepomp. Kortom; een woning voorbereid op de toekomst.

INTERESSE? Neem contact met ons op of kijk of de projectwebsite van Bangertse Tuin.

Kenmerken

Type:
Woonhuis
Soort woning:
bungalow
Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar:
2024
Kamers:
4
Woonopp.:
135 m²
Perceelopp.:
338 m²
Ligging:
aan water, in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin, voortuin
Type berging:
inpandig
Status:
Verkocht

Foto's

Locatie

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×