Breed 26A HOORN


Specificaties

Breed 26A

HOORN

Koopsom: € 585.000,- k.k.
Soort woning:
bovenwoning
Kamers:
3
Woonopp.:
145 m²

Omschrijving

Onlangs verbouwd Rijksmonumenten appartement met berging op de begane grond en parkeerplaats onder het achterliggende gebouw aan de Molsteeg.

Via de gezamenlijke hal bereikt u de hal/trapopgang van het appartement. Op de 1e verdieping is het een oase van licht. De drie raampartijen in de voorgevel, de drie in de achtergevel en de forse lichtstraat/vide, gecombineerd met het robuuste hoge balkenplafond en de zeer forse maten bepalen de sfeer.

In de woonkamer is de mogelijkheid van een gashaard opgenomen en in de eetkeuken zijn dubbele aansluitingen aangebracht, zodat er diverse inrichtingsmogelijkheden aanwezig zijn. (bv. Spoel of kookeiland).

Vanuit de eetkeuken bereikt u het riante dakterras dat via een looproute naar de dakopbouw / trappenhuis gaat, van waaruit u de berging (ca. 10 m2 met eigen stroom) bereikt, evenals de overdekte parkeerplaats onder het appartementengebouw in de Molsteeg.

Op de 2e verdieping zijn 2 grote slaapkamers (op 1.50 m gemeten respectievelijk ca. 20 m2 en ca. 13 m2; op de vloer gemeten resp. ca. 26 m2 en 21 m2). Voorts badkamer met grote douche, 2e wandcloset en wastafelmeubel. Wasruimte met CV/WW combiketel.

Vlizotrap naar de (berg)zolder

Globaal oppervlak tot 1.50 m hoogte gemeten ca. 145 m2, tot knieschotten ca. 160 m2 exclusief vliering en begane grond berging.


GRAAG VERWIJZEN WIJ U NAAR DE SITE VAN BOEKWEIT OLIE OM ALVAST "VIRTUAL REALITY" KENNIS TE MAKEN MET DIT HUIS! U KUNT THUIS - OP EEN MOMENT DAT HET U PAST- ALVAST RONDLOPEN IN DE WONING! DAT KAN ZELFS IN 3D: HAAL DAARVOOR GRATIS BIJ BOEKWEIT OLIE EEN VR CARDBOARD VIEWER OP!

Kenmerken

Type:
Appartement
Soort woning:
bovenwoning
Bouwjaar:
voor 1906
Kamers:
3
Woonopp.:
145 m²
Ligging:
in centrum
Garage:
parkeerplaats
BergingType:
vrijstaand kunststof
Status:
verkocht onder voorbehoud

Foto's

Locatie

Overige

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×