boekweit achtergrond
Boekweit | Olie info@boekweitolie.nl
             Veemarkt 32, Hoorn 0229-_244234

Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze.

 
Home » Hypotheken

Hypotheken

Hoe financiert u uw droomhuis?

Het is heerlijk om te dromen over een nieuw huis, een nieuwe plek. Maar uw verhuisplannen komen dichterbij. U wilt graag weten in welke prijsklasse u uw droomhuis moet vinden. U wilt vooraf uw hypotheek berekenen. Of heeft u al een bod gedaan onder voorbehoud van financiering?

Wat is uw situatie en wat past bij u?

De een durft iets meer dan de ander. U wilt vooraf weten waar u aan toe bent. Of u bedenkt dat pas op het moment van aankoop. Een hypotheek afsluiten is voor de meeste mensen onvermijdelijk. Dat geldt niet alleen voor een woonhuis maar ook voor een bedrijfspand.

Uw situatie, voor wat werk en inkomen betreft, bepaalt uw hypotheek. Is er bijvoorbeeld financiering mogelijk als u zzp’er bent? Een tijdelijk contract heeft? Of starter bent? En hoe is het met uw huidige woning en hypotheek gesteld? Is er een restschuld? Moet de hypotheek meeverhuizen? Wat zijn dan de mogelijkheden?

Lage rente

De rentetarieven zijn momenteel laag. Maar een lage rente is niet altijd de beste. Zo is de lengte van de rentevaste periode van invloed. Of de vorm van de hypotheek. Maar ook uw persoonlijke situatie en blik op de toekomst. Wilt u weten waar u nog meer rekening mee moet houden?

Hypotheekgesprek

Boekweit Olie werkt nauw samen met Van Dijk Financieel Adviseurs te Hoorn. Van Dijk Financieel Adviseurs is volledig onafhankelijk, omdat wordt bemiddeld voor vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. De hypotheekadviseurs kijken naar uw situatie en naar wat bij u past, voor nu en voor later.

Vraag hier uw hypotheekgesprek aan