Wijken

Modern wonen in de Kersenboogerd

De Kersenboogerd is de grootste wijk van Hoorn. Het is eigenlijk een dorp op zich en heeft zelfs een eigen treinstation!

Centrum

In het hart van de wijk vind je het treinstation en daarnaast ook gelijk het winkelcentrum. Dit winkelcentrum bestaat uit twee pleinen met allerlei soorten winkels zoals de supermarkt, drogist en schoenmaker. Daarnaast zijn hier ook een grote apotheek en de huisarts te vinden. Toch even lekker naar het terras in de binnenstad? Met de fiets ben je er binnen 15 minuten.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Wonen

De wijk is erg groot en het woningaanbod divers. Rondom het treinstation vind je voornamelijk sociale huur, maar de rest van wijk is destijds gebouwd voor de ‘ruimere inkomens’. De meeste woningen in deze wijk hebben een moderne architectuur en zijn gebouwd tussen 1990 en 2000.

De huizen hebben veel verschillende bouwstijlen; huizen in de vorm van een boot, rijtjeshuizen, zelf ontworpen huizen, twee-onder-een-kap, vrijstaand, ofwel, voor ieder wat wils. Maak eens een wandeling door de wijk en je staat versteld van de diversiteit!

Bekijk ons aanbod in Blokker

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×