Dé makelaar in Berkhout

De huizenmarkt verandert iedere dag. Ook in Avenhorn. Wil je jouw woning verkopen? Kies dan voor makelaar die kennis heeft van de huizen, de omgeving en de markt in de regio.

Neem contact opLandelijk wonen nabij Berkhout

Berkhout is een geliefde plaats om te wonen. Het ligt bijna op steenworp afstand van de Hoornse binnenstad, maar biedt wel de rust van een dorp. Berkhout is een echt lintdorp met veel variatie in het woningaanbod.

 

Gunstige ligging

Berkhout is gunstig gelegen aan de oostzijde van de A7. In het centrum van bevinden zich diverse voorzieningen zoals de bakker, een supermarkt, kinderdagverblijf, basisschool en een voetbalvereniging.

Bekijk ons aanbod in Berkhout

Dé makelaar van Berkhout

Al jarenlang zijn wij werkzaam als makelaar in Berkhout. Onze ervaring gecombineerd met een proactief team hebben ervoor gezorgd dat wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren in de regio West-Friesland.

Waardebepaling?

Nieuwsgierig naar de actuele waarde van jouw woning in Berkhout? Tast niet langer in het duister en laat onze makelaars (kosteloos) de waarde van jouw huis bepalen. Andersom is dit natuurlijk ook mogelijk. Ben je niet zeker over welk bod je moet doen op het huis waar je interesse in hebt? Een waardebepaling geeft een realistisch beeld van de waarde van de woning / het bedrijfspand op dat moment.

Dé makelaar in Berkhout

Neem contact op

Heb je een vraag?

Als je een huis gaat kopen of verkopen, dan zijn er veel vragen. Heb je een andere vraag met betrekking tot makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×