Over ons

Onze USP’s

Wij kennen jouw koper al!

Jouw koper? Die kennen wij al. We hebben een gigantische database opgebouwd met mensen die een woning zoeken. Mensen die we direct kunnen bellen. Zo kunnen we actief aan de slag en scoren we aantoonbaar ijzersterk op korte verkooptijden.

Lid van de NVM

Wij zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Ons lidmaatschap van de NVM geeft jou extra zekerheid en biedt het voordeel dat wij jouw woning op Funda kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen wij als NVM-makelaar jouw woning beter presenteren t.o.v. niet-NVM makelaarskantoren.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Bekend met jouw wijk

Wij kennen iedere stoeptegel in de stad. We werken al 50 jaar in Hoorn en er is geen straat in Hoorn of aangrenzende dorpen waar wij nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben. Als er iemand is die potentiële kopers kan overtuigen van een buurt, dan is het onze makelaar. Wij hebben tenslotte aan de wieg gestaan van de wijken als de Grote Waal, Risdam, Nieuwe Steen, Kersenboogerd en Bangert en Oosterpolder. Maar ook in Wognum en Berkhout zijn we betrokken (geweest) bij de nieuwste wijken.

Wij brengen jouw woning goed onder de aandacht

Wij brengen jouw woning bij een enorme hoeveelheid mensen onder de aandacht. Persoonlijk via klantcontact, via Funda, onze eigen website, ons uitgebreide zoekersbestand en de social media. Uiteraard maken wij ook gebruik van de nieuwste presentatie: virtual reality! Deze optimale zichtbaarheid zorgt aantoonbaar voor snellere verkoop.

Ook in Amsterdam!

Bovendien wordt ons aanbod óók getoond op de site van de makelaarsvereniging Amsterdam (de mva) omdat wij in Hoorn de grootste speler op de markt zijn. Interessant! Want alle zoekers uit regio Amsterdam worden op die manier geënthousiasmeerd over het aanbod in Hoorn!

Wij hebben tevreden verkopers

Geloof ons niet, geloof onze klanten. Onze unieke, energieke aanpak resulteert in torenhoge scores in verkopen, doorlooptijden, goede opbrengsten en klanttevredenheid. Kijk gerust naar de beoordelingen van de verkopers die je voorgingen!

Kortom, je bent nu bij de juiste makelaar!

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×