boekweit achtergrond
Boekweit | Olie info@boekweitolie.nl
             Veemarkt 32, Hoorn 0229-_244234

Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze.

 
Home » Verhuur

Verhuur

Verhuren of huren van een woning of bedrijfspand

Wanneer is huren aantrekkelijk?

Huren is om verschillende redenen praktisch of rendabel. U wilt als verhuurder rendement halen uit uw woning of u wilt als huurder juist geen onderhoudskosten. Om maar iets te noemen. Er zijn ook vervelende situaties waardoor u tijdelijk wilt huren. Zoals bijvoorbeeld bij een echtscheiding. Of als u uw baan kwijt bent en het wat minder gaat met de financiën.

U kunt woonruimte huren als tussenoplossing. Tot het moment komt dat u weet waar u wilt gaan wonen en u uw droomhuis vindt. We kennen ook fervente huurders, vrije vogels die nergens aan vast willen zitten. Dan zijn er nog de werkgerelateerde redenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan expats, die woonruimte zoeken in Nederland, rondom Amsterdam en Hoorn.

Wij brengen de huurder en verhuurder van woon- of werkobjecten bij elkaar. En we zorgen ervoor dat beiden verhuizen zonder zorgen.

Hoe kan de makelaar van Boekweit Olie u helpen?

Voor de huurder

Boekweit Olie beschikt over een actueel huuraanbod op de website. En als u zich aanmeldt als zoeker houden we ogen en oren voor u open en informeren wij u direct als we iets passends voor u hebben.

Voor de verhuurder

Wij staan u met raad en daad terzijde als u besluit te gaan verhuren. Wij geven u advies over de huuropbrengst en over de verhuurvoorwaarden. Door ons grote bestand van zoekers is een huurder snel gevonden!

Meer informatie? Bel 0229-244234 voor een afspraak.