boekweit achtergrond
Boekweit | Olie info@boekweitolie.nl
             Veemarkt 32, Hoorn 0229-_244234

Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze.

 
Home » Verkoop

Verkoop

In 6 stappen uw huis of bedrijfspand verkopen

Hier vindt u de fases van dit verkoopproces.

Stap 1: Een goede verkoopstrategie

Uw huis of bedrijfsonroerend goed verkopen begint met een goede verkoopstrategie. Wat voor een type huis of pand heeft u? Voor welk soort koper is het geschikt? Waar bevindt deze koper zich? Hoe kunnen we hem bereiken? En hoeveel geld heeft hij ervoor over? Samen met u komen we snel tot de kern van deze vragen en komen we tot een reële verkoopprijs. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en bovendien een groot bestand opgebouwd van mensen die naar uw object op zoek zijn. Snel verkopen? Dat lukt zeker met Boekweit Olie.  

Stap 2: De presentatie

Hoe presenteert u uw huis aantrekkelijk voor de doelgroep? Wij zorgen ervoor dat uw huis eruit springt met een goede presentatie met de juiste foto’s en tekst. Uiteraard zorgen we voor een ,Te Koop’ bord. Collega-makelaars van de NVM stellen we op de hoogte. Zodat ook zij kunnen uitkijken naar een koper. Ook via ons eigen zoekerbestand en ons persoonlijke netwerk met honderden actieve zoekers is de zoektocht begonnen.

Stap 3: De publicatie

Een goede presentatie is een. Maar net zo belangrijk is een goede verspreiding van de presentatie. Wij brengen uw object onder de aandacht:

  • In de verkoopbrochure
  • Op www.funda.nl
  • Op social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter
  • Via virtual reality
  • Door gericht te mailen naar ons zoekersbestand en naar actieve bezichtigers
  • Op de website van Boekweit Olie
  • In de etalage van ons opvallende kantoor in het centrum én in vier andere binnenstadsetalages

Stap 4: De bezichtigingen

De makelaar maakt afspraken met u en de potentiële kopers om uw huis of bedrijfspand te bezichtigen. Hij of zij leidt de koper rond en stelt vragen om te kijken of en hoe er aan de behoeften van de koper kan worden voldaan.

Stap 5: De onderhandelingen

Spannend, er is een kandidaat! Nu komt het erop aan om de prijs te krijgen die u in uw hoofd heeft. Maar hoe doet u dat? Gelukkig heeft u hierover geen zorgen. De makelaar van Boekweit Olie hakt honderden keren met dit bijltje en weet als geen ander hoe hij onderhandelt. Om zo tot de beste prijs voor u, de verkoper, te komen.

Stap 6: De verkoop

De champagne knalt. De koop is een feit. Althans, mondeling. We zijn in de laatste fase en dat is de stap van de verkoopakte. Wij stellen hem voor u op met daarin de waarborgsom een aanvaardingstermijn. Wij bekijken ook de financieringsmogelijkheden van de koper. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. We zorgen voor de controle en de ondertekening van de benodigde papieren van de betrokken partijen. En regelen alles met de notaris. Als laatste volgt de overdracht van de woning en de officiële overhandiging van de sleutels.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis of bedrijfspand?  Neem contact met ons op