Wijken

Wonen in Blokker

Waarom willen mensen in Blokker wonen? Het is een gezellig dorp met leuke en lieve inwoners. Er zijn overigens ook goede voorzieningen in de buurt.

Wonen in Blokker is wonen in een dorp

Wonen in Blokker geeft je het gevoel dat je in een dorp woont, maar wel met alle voorzieningen in de buurt. Het dorp is opgesplitst twee delen: Westerblokker (ook wel gewoon ‘Blokker’) en Oosterblokker.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Centrum

In het hart van de wijk vind je een klein centrum met een aantal voorzieningen zoals een supermarkt, slager, bakker en fietsenmaker. Daarnaast vind je in deze wijk ook een uniek natuurpark (MAK Blokweer) & een authentieke windmolen waarmee graan en meel wordt gemalen voor de verkoop.

Wonen

Het woningaanbod in Blokker is divers. Zo is de wijk de ‘appelbuurt’ eind jaren ’70 gebouwd en erg geliefd bij gezinnen. De wijk ligt op loopafstand van alle faciliteiten in het dorpscentrum en kent veel rijtjeswoningen. Eind jaren ’80 is de wijk rondom het Zuiderhout opgeleverd. In deze wijk vind je voornamelijk vrijstaande woningen met een luxe uitstraling. Met komst van de IJsvogel (oude Blokkervelden) beschikt Blokker sinds 2010 ook over royale appartementen. Deze appartementen beschikken over een ondergrondse parkeergarage en zijn erg geliefd bij 60-plussers. Tevens valt ook een stuk van Bangert en Oosterpolder onder Blokker.

Bekijk ons aanbod in Blokker

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×