Wijken

Wonen in de Bangert en Oosterpolder

Waarom wonen mensen in de Bangert en Oosterpolder? In de Bangert en Oosterpolder vind je woningen in allerlei soorten, maten en prijzen.

Landelijk wonen nabij de stad

Het noordelijke deel van de wijk is zo goed als af en wordt volop bewoond. Richting het zuiden breidt de wijk zich verder uit. Bewoners zeggen zelf over hun wijk dat ze het ruim en rustig vinden, kleurrijk, gevarieerd en kindvriendelijk.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Wonen

Eind 2005 zijn in de Bangert en Oosterpolder de eerste huizen opgeleverd. Naast de nieuwbouw biedt de wijk tevens ruimte voor mensen die hun eigen woonwensen willen realiseren op een vrije kavel. Tel hier de gunstige ligging ten opzichte van de A7 bij op en je hebt alle ingrediënten om lekker te kunnen wonen.

Voorzieningen

In het centrum van de Bangert bevinden zich inmiddels diverse soorten voorzieningen zoals een recent gebouwd wijkwinkelcentrum (met o.a. drogist, bakker, supermarkt), kinderdagverblijf, basisschool en een sporthal. De komende jaren zal het aanbod zich verder uitbreiden.

Bekijk ons aanbod in Zwaag

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×