2-onder-1-kap woning in Hoorn

Ben jij op zoek naar een 2-onder-1-kap woning in Hoorn? Het vinden van een woning die aan jouw woonwensen voldoet valt niet altijd mee. Bij Boekweit Olie hebben we al meer dan 40 jaar ervaring en gaan we graag samen met jou op zoek!

Bekijk alle 2-onder-1-kap woningenComfortabel wonen?

Heb je graag ruimte om je heen? Dan is een 2-onder-1-kap woning een fijne woning. De gemiddelde twee-onder-een-kapwoning is 142 m2, beschikt over 3 slaapkamers én een garage.

2-onder-1-kap woningen in Hoorn

De eerste 2-onder-1-kap woningen in Hoorn werden jaren geleden gebouwd. Gezellig wonen in de binnenstad of toch liever de rust zoeken in een van de buitenwijken. Wij helpen jou met het vinden van jouw droomhuis in een wijk waar jij je écht thuis voelt.

Wie zoekt, zal vinden

De perfecte 2-onder-1-kap woning

Ben je op zoek naar een 2-onder-1-kap woning in Hoorn, Blokker, Zwaag, Avenhorn of een andere plaats in de regio? Wij staan aan de wieg van veel nieuwbouwprojecten en zitten dicht bij het vuur.

Als eerste op de hoogte? Meld je aan voor ons woningalert of schakel onze aankoopmakelaar in (no cure, no pay).

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent!

Rustig wonen in Blokker

Ben jij op zoek naar een 2-onder-1-kap woning in een rustige omgeving? In Blokker krijg je het gevoel van het wonen in een dorp, maar zijn alle voorzieningen nog steeds dichtbij.

In het hart van het dorp vindt je een klein winkelcentrum met een supermarkt, slager, bakker en fietsenmaker. Daarnaast, ligt Blokker op 12 minuten fietsafstand van de karakteristieke Hoornse binnenstad.

 

Nieuwbouw in Zwaag

Aan de noordoostkant van Hoorn ligt de Bangert en Oosterpolder, wat deel uit maakt van Zwaag. In deze wijk vind je veel nieuwbouwwoningen. Het is hier gezellig wonen met het historische centrum van Hoorn op fietsafstand!

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×