Wijken

Dé makelaar in Midwoud

Boekweit Olie is dé makelaar in Midwoud. Met bijna 50 jaar ervaring is er geen straat in Midwoud waar wij nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben.

Dé makelaar in Midwoud

Onze jarenlange ervaring in combinatie met een proactief team maakt ons dé makelaar in Midwoud. Boekweit Olie is één van de grootste makelaarskantoren in de regio Hoorn en omliggende dorpen, waaronder Midwoud. Met ons ruime en gevarieerde aanbod van woningen, bijzondere authentieke panden en bedrijfshuisvesting onderscheiden wij ons van de concurrent. Daarnaast weten wij precies wat jouw woning in Midwoud uniek maakt en wat deze waard is.

Waardebepaling?

Wil jij een realistische waardebepaling van jouw woning of bedrijfspand in Midwoud? Laat onze makelaars (kosteloos) de waarde van jouw huis bepalen en geef jezelf zekerheid. Dit werkt natuurlijk ook andersom. Een huis op het oog, maar weet je niet welk bod je moet doen? Een waardebepaling biedt uitkomst.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Gunstige ligging

Midwoud is zeer praktisch gelegen ten opzichte van de A7. Binnen 10 minuten zit je op de snelweg. Je bent binnen één kwartier in Hoorn en Amsterdam is circa 45 minuten rijden. Richting het noorden, op 25 minuten rijden, ligt de Afsluitdijk.

Wonen

Midwoud is ooit ontstaan rond het eind van de 14e eeuw. De geschiedenis van het dorp zorgt voor een divers huizenaanbod waar oude en nieuwe architectuur elkaar ontmoeten in bijzondere wijken. Het is een rustig dorp waarbij de woningen vooral rond het centrum, met uitzondering van een aantal vrijstaande karakteristieke/ agrarische woningen.

Voorzieningen

Midwoud heeft haar eigen gezondheidscentrum in het oude gemeente huis opgezet, hier vind je onder andere een tandarts- en dokterspraktijk, en een apotheek. Ook vind je in ditzelfde gebouw een aantal kleine ondernemingen. Verder heeft Midwoud qua voorzieningen en klein centrum met onder andere een supermarkt, snackbar en kapper. Daarnaast is er nog een voetbalclub, sportzaal en een basisschool.

Bekijk ons aanbod in Midwoud

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×