Bedrijfspand verhuren of verkopen

Ga jij binnenkort een bedrijfspand verkopen of verhuren in regio Hoorn? Onze ervaren makelaars hebben jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en zij vertellen je graag meer.

➞ Bekijk het actuele aanbodBedrijfspand verkopen in Hoorn

Ben je op zoek naar een nieuwe eigenaar voor een bedrijfspand in regio Hoorn? Onze makelaars hebben een uitgebreid netwerk en weten precies welke drukke ondernemers in Hoorn op zoek zijn naar jouw bedrijfspand. Van gigantisch groot magazijn tot kleine bedrijfsunit, wij staan voor je klaar.

Kennismaken? Voor onze zakelijke klanten bieden we een compleet verkooptraject aan. Van de verkoopvoorbereiding tot de afwikkeling van de verkoop, wij regelen alles. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze verkoop van jouw bedrijfspand én kun jij je blijven focussen op je eigen bedrijfsvoering.

 

Bedrijfspand verhuren in Hoorn

Ben je in het bezit van een bedrijfspand in regio Hoorn en wil je dit gaan verhuren? Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Boekweit Olie biedt twee soorten diensten:

  1. Verhuurmakelaar: zorgen dat jouw pand zo snel mogelijk verhuurd wordt.
  2. Beheer: het dagelijkse beheer van alle verhuur-rompslomp

2. Verhuurmakelaar

Bij verhuur is het belangrijk om de juiste huurprijs te bepalen, een betrouwbare huurder te vinden en om alles administratief correct te regelen. En dat is precies waar wij steengoed in zijn. We kennen de markt in regio Hoorn en hebben een sterk netwerk.

Schakel je ons in als verhuurmakelaar? Dan kun je rekenen op een ervaren team dat pro-actief voor je aan de slag gaat. Hebben we een potentiële huurder gevonden? Dan brengen we in kaart wie de huurder is, welke activiteiten er gaan plaatsvinden en of alles financieel klopt. Na akkoord verzorgen we de overeenkomsten en de sleuteloverdracht. Iedereen blij!

2. Beheer uit handen geven

Bij Boekweit Olie bieden wij een uitgebreid pakket aan verhuur management diensten. Waaronder het afhandelen van huurovereenkomsten, het regelen van betalingen, onderhoud en het oplossen van problemen. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse verantwoordelijkheden van verhuur. Zo kun jij je kunt concentreren op andere zaken.

Neem contact op

Heb je een vraag?

Wij hebben ruim 48 jaar ervaring en kennen (bijna) elke ondernemer in Hoorn persoonlijk. Onze makelaars hebben een warm netwerk en weten precies welke ondernemers op zoek zijn naar een nieuwe locatie.

Verzeker jezelf van de hoogst haalbare opbrengst, neem vrijblijvend contact met ons op!
Nieuw pand vinden?

Wij zijn niet alleen goed in het verkopen van jouw pand, wij helpen je ook graag bij het vinden van een nieuw pand voor je bedrijf. Of het nu gaat om een kantoorpand, een winkelpand of een productiebedrijf, wij weten precies waar we moeten zoeken en helpen je graag bij het vinden van het perfecte pand.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droom.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod?
Meld je dan aan voor onze B.O.G. melding.

 

G7 Bedrijfsmakelaars

Boekweit Olie is lid van de G7 groep. Dit zijn zeven vooraanstaande makelaars in Noord-Holland die hun kennis, ervaring en krachten hebben gebundeld. We werken nauw samen en hebben hierdoor een compleet inzicht in de markt in heel Noord-Holland. Lees meer…

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×