Makelaar Blokker

Een bord in de tuin zetten, dat kan iedereen. Wil je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst en begeleid worden door dé beste makelaar in Blokker? Dan ben je bij Boekweit Olie aan het juiste adres.

“Er is geen straat in Blokker waar wij als makelaar nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben. Wij weten precies wat jouw woning uniek maakt en wat jouw woning waard is.”

makelaar-blokkerDé makelaar in Blokker

We zijn al meer dan 50 jaar actief als makelaar in de omgeving van Blokker.

Onze jarenlange ervaring en pro-actieve team stelden ons in staat uit te groeien tot één van de grootste makelaarskantoren in de regio Blokker. Daarbij maakt ons ruime en gevarieerde aanbod van woningen én bedrijfshuisvesting duidelijk het verschil. Hierdoor zijn wij de makelaar in Blokker voor woningzoekers en ondernemers. Bent u binnenkort van plan om te verhuizen van of naar Blokker? Neem contact op.

Waardebepaling voor je (toekomstige) huis?

Benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning in Blokker? Ook dan is Boekweit Olie de juiste makelaar voor jou. Tast niet langer in het duister en laat ons (kosteloos) de waarde van jouw huis bepalen.

Andersom kan het ook. Je wilt een bod doen op een huis. Welk bod? Een waardebepaling biedt uitkomst. Dit geeft een realistisch beeld van de waarde van de woning / het bedrijfspand in Blokker op dat moment.

 

Neem contact op

Heb je een vraag?

Bij Boekweit Olie hebben we een gigantische database met woningzoekers. Allemaal mensen die op zoek zijn naar hun volgende droomhuis. Onze makelaar gaat pro-actief voor je aan de slag om mensen te bellen die een woning in Blokker zoeken. En meer kijkers betekent uiteindelijk een hogere verkoopprijs voor jouw woning.

Heb je een vraag? Stel 'm hier!
Aankoopmakelaar nodig?

Als potentiële koper wordt u serieuzer genomen wanneer u een aankoopmakelaar meeneemt. Een aankoopmakelaar geeft objectief advies en wijst u op de voor- en nadelen van uw beoogde woning in Blokker. Daarnaast is de aankoopmakelaar een expert als het aankomt op onderhandelen. Hij bedingt makkelijker een scherpe prijs dan uzelf.

Bij Boekweit Olie werken we op basis van no cure, no pay. Dus als onze makelaar 6x met u meegaat naar een huis in Blokker en het mislukt 6x, dan kost het niets. Meer weten over het inschakelen van een aankoopmakelaar? Neem contact op.

Wat doet een makelaar?

Een makelaar is een professional die gespecialiseerd is in het aan- en verkopen, verhuren en taxeren van onroerend goed, zoals huizen, appartementen en commercieel vastgoed. Een makelaar onderzoekt de lokale vastgoedmarkt en beoordeelt de waarde van vastgoed om zo de juiste verkoopprijs te bepalen. 

Daarnaast begeleidt een makelaar het proces van de aan- of verkoop van vastgoed, inclusief het opstellen van het verkoopcontract en het onderhandelen over de prijs met potentiële kopers. 

Naast de aan- en verkoop van vastgoed biedt een makelaar ook diensten aan op het gebied van huur en verhuur van vastgoed. Zo kan een makelaar bijvoorbeeld helpen bij het vinden van geschikte huurders voor een woning of commercieel pand. Een makelaar kan hierbij adviseren over zaken zoals huurprijs, huurvoorwaarden en het opstellen van het huurcontract

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×