Makelaar Blokker

Een bord in de tuin zetten, dat kan iedereen. Wil je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst en begeleid worden door dé kenner van de woningmarkt in Blokker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

“Er is geen straat in Blokker waar wij als makelaar nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben. Wij weten precies wat jouw woning uniek maakt en wat jouw woning waard is.”Dé makelaar in Blokker

We zijn al meer dan 48 jaar actief als makelaar in de omgeving van Blokker.

Onze jarenlange ervaring en pro-actieve team stelden ons in staat uit te groeien tot één van de grootste makelaarskantoren in de regio. Daarbij maakt ons ruime en gevarieerde aanbod van woningen én bedrijfshuisvesting duidelijk het verschil. Hierdoor zijn wij de makelaar voor woningzoekers en ondernemers.

Waardebepaling?

Benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning in Blokker? Tast niet langer in het duister en laat ons (kosteloos) de waarde van jouw huis bepalen.

Andersom kan het ook. Je wilt een bod doen op een huis. Welk bod? Een waardebepaling biedt uitkomst. Dit geeft een realistisch beeld van de waarde van de woning / het bedrijfspand op dat moment.

Neem contact op

Heb je een vraag?

Bij Boekweit Olie hebben we een gigantische database met woningzoekers. Allemaal mensen die op zoek zijn naar hun volgende droomhuis. Onze makelaar gaat pro-actief voor je aan de slag om mensen te bellen die een woning in Blokker zoeken. En meer kijkers betekent uiteindelijk een hogere verkoopprijs voor jouw woning.

Heb je een vraag? Stel 'm hier!
Aankoopmakelaar nodig?

Als potentiële koper wordt u serieuzer genomen wanneer u een aankoopmakelaar meeneemt. Een aankoopmakelaar geeft objectief advies en wijst u op de voor- en nadelen van uw beoogde woning in Blokker. Daarnaast is de aankoopmakelaar een expert als het aankomt op onderhandelen. Hij bedingt makkelijker scherpe prijs dan uzelf.

Bij Boekweit Olie werken we op basis van no cure, no pay. Dus als onze makelaar 6x met u meegaat naar een huis in Blokker en het mislukt 6x, dan kost het niets. Meer weten over het inschakelen van een aankoopmakelaar? Neem contact op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×