Makelaar Zwaag

Een huis verkopen voor de hoogste prijs, dat is zo makkelijk nog niet. Bij Boekweit Olie kennen we de woningmarkt in Zwaag als onze broekzak. Deze kennis gebruiken wij graag om je te helpen met de verkoop van jouw woning.

“Er is geen straat in Zwaag waar wij als makelaar nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben. Wij weten precies wat jouw woning uniek maakt en wat jouw woning waard is.”Dé makelaar in Zwaag

De huizenmarkt is een drukke markt. Ook in Zwaag. Wil je jouw woning verkopen? Dan zoek je natuurlijk naar de makelaar die ontzorgt én tegelijkertijd de maximale verkoopprijs uit jouw woning weet te halen.

Meer kijkers = Hoger bod

Bij Boekweit | Olie hebben wij een gigantische database aan woningzoekers. Mensen die klaar zijn om hun nieuwe droomhuis te vinden. Meer kijkers staat gelijk aan een hogere uiteindelijke verkoopprijs, daarom gaat onze makelaar pro-actief voor je aan het werk  om mensen te bellen die een woning zoeken in Zwaag.

Lees meer over huis verkopen

Aankoopmakelaar nodig?

Een potentiële koper wordt eerder serieus genomen wanneer die een aankoopmakelaar met zich meebrengt. Onze aankoopmakelaar geeft onpartijdig inzicht en advies over de voor- en nadelen van jouw beoogde woning in Zwaag. Daarnaast is de aankoopmakelaar zeker niet onbekend op het gebied van onderhandelen. Hij conditioneert hierdoor makkelijker een scherpe prijs dan jij alleen zou kunnen bereiken.

No cure, no pay

Bij Boekweit Olie werken wij op basis van no cure, no pay. Als onze aankoopmakelaar 5x met je mee gaat naar een huis in Zwaag en het draait 5x uit op niets, dan kost het je ook niets.

Meer weten over het inschakelen van een aankoopmakelaar?
Neem contact op.

Neem contact op

Heb je een vraag?

Als je een huis gaat kopen of verkopen, dan zijn er veel vragen. Heb je een andere vraag met betrekking tot makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
De grootste makelaar in Zwaag en omgeving

Ons makelaarskantoor is al meer dan 45 jaar actief op de woningmarkt in de omgeving van Zwaag. Met behulp van onze jarenlange ervaring en ons proactieve team mogen wij ons één van de grootste makelaarskantoren in de regio noemen. Daarnaast maakt ons ruime en gevarieerde aanbod van woningen en bedrijf vestingen duidelijk een verschil. Wij zijn hierdoor dé makelaar voor woningzoekers en ondernemers.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe woningen? Meld je aan voor ons woningalert of volg ons op Facebook / Instagram.

 

De waarde van jouw huis in Zwaag weten?

Wil je graag de actuele waarde van jouw woning in Zwaag weten? Zoek niet verder, wij doen (kosteloos) een waardebepaling van jouw woning.

Dit kan natuurlijk ook andersom. Je wilt een bod doen op een huis, maar hoe hoog? Een waardebepaling biedt uitkomst en zekerheid. Het geeft een reëel beeld van de waarde van het huis of bedrijfspand op dat moment.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×