Wijken

Dé makelaar in Wognum

Boekweit Olie is dé makelaar in Wognum. Met bijna 50 jaar ervaring is er geen straat in Wognum waar wij nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben.

Dé makelaar in Wognum

Dankzij ons proactieve team en jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren in de regio Hoorn en de dorpen daaromheen. Wij onderscheiden ons door het ruime en gevarieerde aanbod van woningen en bedrijfshuisvesting. Wij weten precies wat jouw woning in Wognum uniek maakt en wat deze waard is.

Waardebepaling?

Benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning in Wognum? Tast niet langer in het duister en laat onze makelaars (kosteloos) de waarde van jouw huis bepalen. Dit kan natuurlijk ook andersom. Heb jij een huis op het oog en wil je een bod doen, maar weet je niet welk bod? Een waardebepaling helpt je verder.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Pittoresk dorp

Wognum is ontstaan in de 10e eeuw en kent een rijke geschiedenis. De meeste woningen vind je in het centrum van het dorp.  Daarbuiten is het een variatie aan agrarische panden.

Wonen

Oude en nieuwe architectuur ontmoeten elkaar in unieke wijken met een divers huizenaanbod. Het is een rustig dorp met een gunstige ligging ten opzichte van de A7. Hoorn is 10 minuten rijden, Amsterdam circa 30 minuten.

Voorzieningen

Qua voorzieningen vind je in het centrum van Wognum een aantal winkels (o.a. een kruidvat, speelgoedwinkel, Lidl en Deen), een kinderopvang, restaurant, tandarts- en dokterspraktijk, en een basisschool. Ook zijn er verschillende sportvoorzieningen, zoals een tennisclub, gymnastiekclub en een recent gebouwd sportcentrum.

Bekijk ons aanbod in Wognum

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×