Dé makelaar in Avenhorn

De huizenmarkt verandert iedere dag. Ook in Avenhorn. Wil je jouw woning verkopen? Kies dan voor een makelaar die kennis heeft van de huizen, de omgeving en de markt in de regio.

Neem contact opMeer kans met een aankoopmakelaar

Na lang zoeken komt eindelijk de woning vrij waar jij al jaren van droomt, maar er zijn ‘meer kapers op de kust’. De neiging om een (te) hoog bod neer te leggen kun je moeilijk weerstaan, want jij wilt dat huis écht hebben.

Wees verstandig en neem de enige juiste beslissing. Laat onze aankoopmakelaar de onderhandelingen voor je doen. De aankoopmakelaar is een expert als het aankomt op het onderhandelen. Door zijn jarenlange ervaring bedingt hij een stuk makkelijker een eerlijke en scherpe prijs.

No cure, no pay

Bij Boekweit Olie hanteren wij het no cure, no pay’ principe. Zolang er geen deal gesloten wordt, betaal je geen kosten. Meer weten over het meenemen van een aankoopmakelaar in Avenhorn? Neem contact met ons op.

De maximale opbrengst uit je woning?

Onze makelaars zijn al meer dan 45 jaar thuis in Avenhorn en omstreken! Ze helpen je graag bij de aankoop van jouw droomhuis of bij de verkoop van je huidige woning.

Bij Boekweit | Olie beschikken wij over een enorme database aan woningzoekers. Onze makelaar gaat pro-actief op zoek naar woningzoekers in Avenhorn, zodat jij zoveel mogelijk kijkers krijgt voor jouw woning. Deze strategie leidt uiteindelijk tot de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Lees meer over huis verkopen

Neem contact op

Heb je een vraag?

Als je een huis gaat kopen of verkopen, dan zijn er veel vragen. Heb je een andere vraag met betrekking tot makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
De grootste makelaar in Avenhorn en omgeving

Wij zijn als makelaarskantoor al meer dan 45 jaar actief op de woningmarkt in de omgeving van Avenhorn. Met onze jarenlange ervaring en ons proactieve team mogen wij ons één van de grootste makelaarskantoren in de regio noemen. Ons diverse aanbod van woningen en bedrijfspanden maakt ons dé makelaar voor woningzoekers en ondernemers.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe woningen? Meld je aan voor ons woningalert of volg ons op Facebook / Instagram.

 

Waardebepaling?

Benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning of bedrijfspand? Tast niet langer in het duister en laat ons (kosteloos) de waarde van het object bepalen.

Het werkt natuurlijk ook vice versa. Je wilt een bod doen op een huis. Maar hoeveel ga je bieden? Een waardebepaling biedt uitkomst. Dit geeft een realistisch beeld van de waarde van de woning / het bedrijfspand op dat moment.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×