boekweit achtergrond
Boekweit | Olie info@boekweitolie.nl
             Veemarkt 32, Hoorn 0229-_244234

Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze.

 
Home » G7 Bedrijfsmakelaars

G7 Bedrijfsmakelaars

Hoe vindt u als bedrijf nieuwe mogelijkheden?

Als ondernemer of manager van een bedrijf bent u continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw producten of diensten. De huisvesting van uw kantoor of winkel speelt daarin een grote rol. U komt op het punt dat u met uw bedrijf wilt verhuizen. Of een nieuwe vestiging wilt oprichten. Wilt u een bedrijfspand huren of kopen? Wat is een geschikte locatie? In Amsterdam, in Hoorn of elders in Noord-Holland? En hoe vindt u zo snel een koper voor uw huidige pand?

G7 Bedrijfsmakelaarsgroep

7 Bekende en vooraanstaande makelaars in Noord-Holland bundelen hun kennis, ervaring en krachten. En werken nauw met elkaar samen in de G7 Bedrijfsmakelaarsgroep. Om u te helpen bij het vinden van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf. Alle makelaars zijn lid van de NVM en de NVM Vakgroep Business. U krijgt gegarandeerd vakkennis, degelijkheid en service.

Wat betekent deze samenwerking voor u?

  • U beschikt via een G7 makelaar over alle informatie.
  • U heeft een compleet inzicht in de markt in heel Noord-Holland.
  • U krijgt een juiste visie voor passende aanbiedingen.
  • U heeft een partner ondernemer die u als uw collega beschouwt.
  • U krijgt persoonlijk advies.

Wilt u het actuele aanbod rustig lezen?

Meerdere malen per jaar geeft G7 Bedrijfsmakelaarsgroep een magazine uit met het actuele aanbod van bedrijfsonroerend goed in Noord-Holland. Of u nu een winkelpand nodig heeft of een bedrijfspand met kantoorruimte voor 100 medewerkers. Wij bedienen u op zo een manier dat u niets mist!

 

Vraag het G7 magazine aan >