G7 Bedrijfsmakelaars

Zeven vooraanstaande makelaars in Noord-Holland bundelen hun kennis, ervaring en krachten. Wij werken nauw samen binnen de G7 Bedrijfsmakelaarsgroep.

Hoe vind je als bedrijf nieuwe mogelijkheden?

Als ondernemer of manager van een bedrijf ben je continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor jouw producten of diensten. De huisvesting van een kantoor of winkel speelt daarin een grote rol. Je bent op het punt dat je met je bedrijf wilt verhuizen. Of een nieuwe vestiging wilt oprichten. Wil je een bedrijfspand huren of kopen? Wat is een geschikte locatie? In Amsterdam, in Hoorn of elders in Noord-Holland? En hoe vind je zo snel een koper voor jouw huidige pand?

De G7 Bedrijfsmakelaarsgroep helpt je bij het vinden van nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf. Alle makelaars zijn lid van de NVM en de NVM Vakgroep Business. Je krijgt gegarandeerd vakkennis, degelijkheid en service.

Wat betekent deze samenwerking voor jou?

  • Je beschikt via een G7 makelaar over alle informatie.
  • Je hebt een compleet inzicht in de markt in heel Noord-Holland.
  • Je krijgt een juiste visie voor passende aanbiedingen.
  • Je krijgt persoonlijk advies.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op

Wilt u het actuele aanbod rustig lezen?

Meerdere malen per jaar geeft G7 Bedrijfsmakelaarsgroep een magazine uit met het actuele aanbod van bedrijfsonroerend goed in Noord-Holland. Of u nu een winkelpand nodig heeft of een bedrijfspand met kantoorruimte voor 100 medewerkers. Wij bedienen u op zo een manier dat u niets mist!

Lees het magazine

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×