Diensten

Ik wil mijn huis verhuren

Als je jouw huis wilt verhuren komt daar veel bij kijken wat overweldigend kan zijn. Gelukkig heeft Boekweit Olie al vele jaren ervaring met het verhuren of huren van een woning of bedrijfspand.

Neem contact op

Wij helpen bij

Wanneer is huren of verhuren aantrekkelijk?

Huren is om verschillende redenen praktisch of rendabel. Je wilt als verhuurder rendement halen uit uw woning of je wilt als huurder juist geen onderhoudskosten, om maar iets te noemen. Er zijn tal van situaties waardoor je misschien tijdelijk wilt huren.

Je kunt woonruimte huren als tussenoplossing. Tot het moment komt dat je weet waar je wilt gaan wonen en je jouw droomhuis vindt. We kennen ook veel fervente huurders, vrije vogels die nergens aan vast willen zitten. Dan zijn er nog de werkgerelateerde redenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan expats, die woonruimte zoeken in Nederland, rondom Amsterdam en Hoorn.

Wij brengen de huurder en verhuurder van woon- of werkobjecten bij elkaar en zorgen ervoor zowel dat beiden zich geen zorgen hoeven te maken tijdens het verhuizen.

Voor de huurder

Boekweit Olie beschikt over een actueel huuraanbod op de website. Als je je aanmeldt als zoeker houden we ogen en oren voor je open en informeren wij je direct als we iets passends voor je hebben.

Voor de verhuurder

Wij staan je met raad en daad terzijde als je besluit te gaan verhuren. Wij geven je advies over de huuropbrengst en over de verhuurvoorwaarden. Door ons grote bestand van zoekers is een huurder snel gevonden!

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×