Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Diensten

Ik wil mijn huis verkopen

Snel verkopen? Dat lukt zeker met Boekweit Olie. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring en inmiddels een groot bestand aan potentiële kopers opgebouwd. Onze medewerkers wonen waar zij werken, zo weten we precies wie opzoek is naar een woning of pand.

Neem contact op

Wij helpen bij

Waardebepaling

Je wilt je woning verkopen, maar wat is die eigenlijk waard?

Het vinden van een koper

Boekweit Olie heeft een database vol potentiële kopers voor jouw woning.

De presentatie

Met de juiste fotos's en tekst zorgen wij ervoor dat jouw woning eruit springt.

De verkoop

Wij regelen alles met de notaris met betrekking tot de verkoop.

Een goede verkoopstrategie

Jouw huis of bedrijfsonroerendgoed goed verkopen begint met een goede verkoopstrategie. Wat voor een type huis of pand heb je? Voor welk soort koper is het geschikt? Waar bevindt deze koper zich? Hoe kunnen we hem bereiken? En hoeveel geld heeft hij ervoor over? Samen met jou komen we snel tot de kern van deze vragen en komen we tot een reële verkoopprijs.

De presentatie

Hoe jij jouw huis presenteert tegenover de doelgroep is cruciaal voor een snelle verkoop. We zorgen voor een ‘Te Koop’ bord en starten een zoektocht door ons eigen zoekerbestand en persoonlijke netwerk met honderden actieve zoekers. Ook stellen we onze collega-makelaars van de NVM op de hoogte, zodat ook zij kunnen uitkijken naar een koper. Daarnaast zullen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat jouw huis gezien wordt. Wij brengen jouw woning of pand onder de aandacht:

  • In de verkoopbrochure;
  • Op www.funda.nl;
  • Op social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter;
  • Via virtual reality;
  • Door gericht te mailen naar ons zoekersbestand en naar actieve bezichtigers;
  • Op de website van Boekweit Olie;
  • In de etalage van ons opvallende kantoor in het centrum én in vier andere binnenstadsetalages.

De bezichtigingen

De makelaar maakt afspraken om jouw huis of bedrijfspand te bezichtigen. Hij of zij leidt de koper rond en stelt vragen om te kijken of en hoe er aan de behoeften van de koper kan worden voldaan.

De onderhandelingen

Spannend, er is een kandidaat! Nu komt het erop aan om de prijs te krijgen die jij in je hoofd hebt. Maar hoe doe je dat? Gelukkig hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Onze makelaars hebben vaker met dit bijltje gehakt en beheersen de fijne kneepjes van het onderhandelen. Zo komen we tot de beste prijs voor jouw huis.

Een goede verkoop

De champagne knalt. De koop is een feit. Althans, mondeling. We zijn in de laatste fase en dat is de stap van de verkoopakte. Wij stellen hem voor je op met daarin de waarborgsom en een aanvaardingstermijn. We bekijken ook de financieringsmogelijkheden van de koper. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. We zorgen voor de controle en de ondertekening van de benodigde papieren van de betrokken partijen en regelen alles met de notaris. Als laatste volgt de overdracht van de woning en de officiële overhandiging van de sleutels.

 

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×