Wijken

Dé makelaar in de Bangert en Oosterpolder

Boekweit Olie is dé makelaar in Bangert en Oosterpolder. Met bijna 50 jaar ervaring is er geen straat waar wij nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben.

Dé makelaar in de Bangert en Oosterpolder

Jarenlange ervaring gecombineerd met een proactief team stelden ons in staat uit te groeien tot één van de grootste makelaarskantoren in de regio. Daarnaast maakt ons ruime en gevarieerde aanbod van woningen én bedrijfshuisvesting duidelijk het verschil. Dit maakt ons dé makelaar voor woningzoekers en ondernemers. Zo weten wij precies wat jouw woning uniek maakt en wat jouw woning waard is.

Waardebepaling?

Ben jij benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning in de Bangert en Oosterpolder? Laat onze makelaars (kosteloos) de waarde van jouw huis bepalen en tast niet langer in het duister. Dit kan natuurlijk ook andersom. Wil je een bod doen op een huis maar weet je niet welk bod? Een waardebepaling biedt duidelijkheid. Het geeft een realistisch beeld van de waarde van de woning / het bedrijfspand op dat moment.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Landelijk wonen nabij de stad

Het noordelijke deel van de wijk is zo goed als af en wordt volop bewoond. Richting het zuiden breidt de wijk zich verder uit. Bewoners zeggen zelf over hun wijk dat ze het ruim en rustig vinden, kleurrijk, gevarieerd en kindvriendelijk.

Wonen

Eind 2005 zijn in de Bangert en Oosterpolder de eerste huizen opgeleverd. Naast de nieuwbouw biedt de wijk tevens ruimte voor mensen die hun eigen woonwensen willen realiseren op een vrije kavel. Tel hier de gunstige ligging ten opzichte van de A7 bij op en je hebt alle ingrediënten om lekker te kunnen wonen.

Voorzieningen

In het centrum van de Bangert bevinden zich inmiddels diverse soorten voorzieningen zoals een recent gebouwd wijkwinkelcentrum (met o.a. drogist, bakker, supermarkt), kinderdagverblijf, basisschool en een sporthal. De komende jaren zal het aanbod zich verder uitbreiden.

Bekijk ons aanbod in Zwaag

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×