Makelaar Hoorn

Een bord in de tuin zetten, dat kan iedereen. Wil je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst en begeleid worden door dé kenner van de woningmarkt in Hoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met meer dan 45 jaar ervaring als makelaar in Hoorn is er geen straat waar wij nog nooit een huis getaxeerd of verkocht hebben. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jouw woning uniek maakt!Dé makelaar in Hoorn

In de afgelopen 45 jaar hebben wij aan de wieg gestaan van nieuwbouwprojecten zoals de Grote Waal, Risdam, Nieuwe Steen, Kersenboogerd en de Bangert en Oosterpolder.

Een pro-actieve team gecombineerd met jarenlange ervaring stelden ons in staat uit te groeien tot één van de grootste makelaarskantoren in de regio Hoorn. Daarnaast speelt ons brede en gevarieerde aanbod van woningen én bedrijfshuisvesting mee in het maken van het verschil. Dit maakt ons dé makelaar voor woningzoekers en ondernemers.

Makelaar Hoorn

Aankoopmakelaar nodig?

Als potentiële koper word je serieuzer genomen wanneer je een aankoopmakelaar meeneemt. Waarom? De verkoopmakelaar zal een goed onderbouwd bod van een aankoopmakelaar zwaarder laten meewegen in de uiteindelijke gunning van de woning. Hij of zij weet dat het nagenoeg zeker is dat de koper het bod kan waarmaken.

Daarnaast, biedt een aankoopmakelaar een objectief advies over de woning. Ook is een aankoopmakelaar een expert als het gaat om onderhandelen. Door zijn jarenlange ervaring bedingt hij een stuk makkelijker een eerlijke en scherpe prijs.

No cure, no pay

Bij Boekweit Olie werken wij met het no cure, no pay’ principe. Dus als onze makelaar 6x met je meegaat naar een huis in Hoorn en het komt 6x niet tot een deal, dan houd je hier geen kosten aan over.

Meer weten over het inschakelen van een aankoopmakelaar?
Neem contact met ons op.

Neem contact op

Heb je een vraag?

Met vijf mensen in de buitendienst en een slagvaardig ondersteunend team, staan wij zes dagen en een avond per week voor jou (en alle potentiële kopers) klaar.

Ons team stelt ons in staat om vragen snel te beantwoorden, op korte termijn bezichtigingen te plannen en het papierwerk tot in de puntjes verzorgen.

Heb je een vraag? Stel 'm hier!
Waardebepaling?

Een waardebepaling biedt een realistisch en actueel beeld van de waarde van een woning / bedrijfspand. Dus ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Hoorn op dit moment? Laat ons dan kosteloos de waarde van jouw huis bepalen en tast niet langer in het duister!

Dit werkt andersom natuurlijk ook. Wil je een bod doen op een woning, maar heb je geen idee welk bod? Een waardebepaling kan als waardevolle referentie dienen!

Route vanaf Station Hoorn naar de beste Makelaar in Hoorn

Onze locatie bevindt zich op: Veemarkt 32, 1621 JC Hoorn

  1. Loop naar het westen op het Stationsplein, richting de Stationsweg
  2. Flauwe bocht naar rechts naar de Stationsweg
  3. Sla linksaf om op de Stationsweg te blijven
  4. Flauwe bocht naar links naar de Veemarkt
Je vindt je bestemming links

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×