boekweit achtergrond
Boekweit | Olie info@boekweitolie.nl
             Veemarkt 32, Hoorn 0229-_244234

Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze.

 
Home » Vastgoed beheer

Vastgoed beheer

Hoe zorgt u voor uzelf?

Voor uzelf zorgen is steeds belangrijker. Meer en meer gaan we richting de participatiemaatschappij. Een maatschappij waarin mensen zelf verantwoordelijkheid nemen. Voor zichzelf en voor elkaar. Waarbij de overheid geen of een matige rol speelt. Een vermogen opbouwen is geen overbodige luxe. Maar hoe doet u dat? Sparen? Handelen in aandelen? Sparen doen de meeste mensen. Zeker met de huidige rente levert dat nauwelijks wat op. Het kan anders!

Beleggen in vastgoed

Waarom? Omdat beleggen in vastgoed redelijk veilig is. Omdat het rendement hoog is. En het belastingtarief laag.

Hoe werkt beleggen in vastgoed?

Stelt u zich voor dat u een pand in Hoorn heeft met daarin drie huurders, studenten. ’s Nachts belt een van de huurders u uit bed, omdat er lekkage is. Of hij belt u tijdens uw werk omdat de cv ketel het begeven heeft. En wat gebeurt er als een huurder niet op tijd betaalt? Al die zorgen. Nee hoor, denkt u, ik begin daar niet aan. Kost mij veel te veel tijd en zorgen. En als dat niet nodig is? Vindt u het dan wel interessant?

Boekweit Vastgoed Beheer

Boekweit Vastgoed Beheer neemt u alles uit handen en beheert uw pand. U investeert met een gerust hart in vastgoed en verzekert uzelf van rendement. Dat betekent pas echt goed voor uzelf zorgen!

Boekweit Vastgoed Beheer helpt u bij het financiële, commerciële en technische beheer van uw vastgoed. Wij zijn uw ervaren en actieve partner die weet wat goed voor u is, voor uw pand en voor uw huurder.

Vraag hier uw vastgoed adviesgesprek aan