Diensten

Vastgoed verhuren zonder rompslomp

Verhuren van vastgoed is een interessante belegging. Boekweit Olie heeft al vele jaren ervaring met het verhuren of huren van een woning of bedrijfspanden.

Zorgeloos verhuren

Stel je voor, je hebt een pand in Hoorn met daarin drie huurders. ’s Nachts belt een van de huurders jou uit je bed, omdat er lekkage is. Of hij belt tijdens je werk omdat de cv ketel het begeven heeft. En wat gebeurt er wanneer een huurder niet op tijd betaalt? Al die zorgen. Nee hoor, denk je, daar begin ik niet aan. Het kost mij veel te veel tijd en zorgen.

Boekweit Olie neemt dit voor je uit handen! Wij hebben vele jaren ervaring met het verhuren van woningen of bedrijfspanden. 

Vragen? Neem contact op

Neem contact op

Boekweit Vastgoed Beheer

Verhuren is om verschillende redenen praktisch of rendabel. Boekweit Vastgoed Beheer neemt jou alles uit handen en beheert jouw pand.

  • Wij brengen de huurder en verhuurder van woon- of werkobjecten bij elkaar en zorgen ervoor zowel dat beide partijen zich geen zorgen hoeven te maken.
  • Wij helpen bij het financiële, commerciële en technische beheer van jouw vastgoed.
  • Wij zijn een ervaren en actieve partner die weet wat goed is voor jouw pand, jouw huurder en jouw portemonnee.

Jij investeert dus met een gerust hart in vastgoed en verzekert jezelf van rendement.

 

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×