Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Diensten

Vastgoed verhuren zonder rompslomp

Beleggen in vastgoed is redelijk veilig. Het rendement is hoog. En het belastingtarief laag. Maar al die rompslomp met huurders... Dat kan anders!

Hoe werkt beleggen in vastgoed?

Stel je voor, je hebt een pand in Hoorn met daarin drie huurders. ’s Nachts belt een van de huurders jou uit je bed, omdat er lekkage is. Of hij belt tijdens je werk omdat de cv ketel het begeven heeft. En wat gebeurt er wanneer een huurder niet op tijd betaalt? Al die zorgen. Nee hoor, denk je, daar begin ik niet aan. Het kost mij veel te veel tijd en zorgen. En als dat niet nodig is? Vind je het dan wel interessant?

Vermogen opbouwen

Meer en meer gaan we richting de participatiemaatschappij. Een maatschappij waarin mensen zelf verantwoordelijkheid nemen. Voor zichzelf en voor elkaar. Waarbij de overheid geen of een matige rol speelt.

Een vermogen opbouwen is geen overbodige luxe. Maar hoe doe je dat? Sparen? Handelen in aandelen? Sparen doen de meeste mensen. Maar met de huidige rente levert dat nauwelijks wat op. Met vastgoed zit je beter!

Vragen? Neem contact op

Neem contact op

Boekweit Vastgoed Beheer

Boekweit Vastgoed Beheer neemt jou alles uit handen en beheert jouw pand. Wij helpen bij het financiële, commerciële en technische beheer van jouw vastgoed. Wij zijn een ervaren en actieve partner die weet wat goed is voor jouw pand, jouw huurder en jouw portemonnee.

Jij investeert dus met een gerust hart in vastgoed en verzekert jezelf van rendement.

 

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×