Wijken

Wonen in de binnenstad

Waarom wonen mensen graag in de binnenstad van Hoorn? Zodra je de deur uitstapt heb je alles om je heen.

Heerlijk wonen in hartje Hoorn

De binnenstad van Hoorn is het oudste gedeelte van de stad. In het straatbeeld zie je hier nog veel invloeden vanuit het VOC-tijdperk, zoals de mooie admiraliteit gebouwen, oude pakhuizen en stati­ge heren­huizen. In het oostelijke deel van de binnenstad staan voornamelijk veel huizen. Het westelijke deel staat bekend om de vele winkels en enkele uitgaansgelegenheden.

Vragen? Neem contact op

Neem contact op
Centrum

In het centrum vind je zowel grote winkelketens, als kleine boetiekjes. Vooral op het centrale plein, de Roode Steen, bevinden zich veel uitgaansgelegenheden. Daarnaast staat de binnenstad iedere zaterdag in het teken van de markt op het Breed, de Gedempte Turfhaven, Gouw en Nieuwstraat.

Alle voorzieningen in de buurt

Wonen in de binnenstad van Hoorn betekent dat je op loopafstand van alle voorzieningen woont. Denk aan het treinstation, het Markermeer, de schouwburg, bioscoop, musea, havens, sportcentrum, supermarkten en leuke restaurantjes.

Parkeren

Mensen zijn soms bang dat het lastig is om te parkeren in de stad, niet nodig! Parkeren doe je met een parkeervergunning.

Bekijk ons aanbod in Hoorn

Vragen?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 0229 244 234
Email info@boekweitolie.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×